Android 4.2.2 till Samsung Galaxy S III – ladda ned idag

samsung-galaxy-s3

Samsung Galaxy S III kommer snart att få Android 4.2.2 – och redan idag kan man ladda ned och installera en utvecklarversion som nästan är helt färdigställd. Med den följer flera nya funktioner som återfinns i Galaxy S4 och räkna med att de är efterlängtade till den äldre telefonmodellen.

Bland annat bjuder Android 4.2.2 på flera nya låsfunktioner från S4:an, S-Voice, två nya skärmlägen, omgjorda inställningsmenyer och ett förarläge för de tillfällen när man sitter i bilen. Det har även tillkommit nyheter till notifikationerna och hur de hanteras i notifieringscentret. 

Även om Android 4.2.2 till Galaxy S III faktiskt kan laddas ned och installeras så bör man ha i åtanke att det är en förhandsversion, även om den nästan är färdigställd. Det kan därför finnas buggar som inte är kända och man måste vara försiktig. Dock ska versionen vara stabil nog för dagligt bruk.

Vågar du testa? Gå till SamMobile för att läsa om alla nyheterna och hur man installerar Android 4.2.2 på din Samsung Galaxy S III redan idag!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.