Sunrise Calendar – nu med stöd för Office 365

sunrise-calendar-office365

Sunrise Calendar är en av de absolut bästa kalenderapparna till Android och IOS.

Nu har appen blivit ännu bättre med officiellt stöd för Office 365 för en tätare, mer intim integration med Microsofts populära plattform.

Integrationen gäller för såväl webbläsaren till datorn och mobilen som de båda respektive applikationerna för Android och IOS.

För att ställa in sitt Office 365-konto öppnar man Sunrise Calendar-appen, väljer ”Nytt konto” och sedan alternativet ”Office 365”. Skriv in inloggningsuppgifterna och Sunrise ställer själv in resten som behövs. Det tar bara någon minut att komma igång.

Stödet för Office 365 finns redan på alla plattformar så med uppdaterade applikationer eller Sunrise Calendar i webbläsaren är det bara att köra igång direkt.

Läs mer om nyheten på den officiella webbsajten för Sunrise Calendar.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.