Google Keep stöder nu återkommande påminnelser

Google Keep logo

Stöder etiketter & återkommande påminnelser

Google Keep har uppdaterats med två nya funktioner som gör tjänsten än mer åtråvärd för den som har en smartphone eller surfplatta med Android.

Vad utvecklarna på Mountain View-företaget har lagt till är stöd för återkommande påminnelser och etiketter. Båda efterlängtade och det är förvånande att Google inte lagt in stöd för dessa sen tidigare.

Precis som vanligt så finner vi fullt stöd för alla nyheter både till Keep-appen för Android och webbläsaren. Har man Windows Phone eller IOS finns tyvärr inte mycket att välja på – bara att starta upp webbläsaren och köra webbappen.

Keep måste till Windows Phone & IOS

Det är hög tid att Google tar Keep till konkurrenternas plattformar – bara titta på hur Microsoft nu går på bred attack genom att köpa upp några av de bästa apparna till Android och döpa om dem. Acompli blev Outlook och Sunrise Calendar har ännu inte bytt namn, men båda ägs nu av Microsoft.

Google Keep är ett utmärkt alternativ till konkurrerande tjänster som Evernote. Enklare och snabbare för de enkla anteckningarna. Personligen fördrar jag Evernote då det är en kraftfullare helhetslösning, men Keep gör ett allt starkare intryck.

Ladda ned Google Keep här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.