Assassin’s Creed IV: Black Flag & Gears of War 3 med Xbox Live Guld

Xbox One Kontroller

Microsoft har två riktigt tunga storspel att erbjuda alla med Xbox Live Guld under juli månad.

Tack vare Games with Gold kan man som spelare äga en Xbox-konsol och spela fantastiska spel utan att köpa ett enda i butik.

Games with Gold innebär att alla som har Xbox Live Guld kan ladda ned ett eller två gratis spel att använda på sin konsol. Spelen fungerar så länge man har en aktiv prenumeration men för en kostnad så låg som under 400 kronor per år är det absolut värt det.

Spelen som gäller för juli är:

Xbox One
–  Assassin’s Creed IV: Black Flag
–  So Many Me

Xbox 360
–  Plants vs Zombies
–  Gears of War 3

Här får vi två fantastiska spel i form av titlar ur serierna Assassin’s Creed och Gears of War.

Båda är mycket välgjorda, ger många timmars fantastisk spelande och lär uppskattas av många.

Enda kostnaden som gäller är månadsavgiften för Xbox Live Guld. Det här är ett förträffligt sätt att få toppspel till sin konsol utan att betala en förmögenhet, speciellt om man har en Xbox 360 då One inte har kommit igång med sina toppspel än.

Vilka spel vill ni se bli gratis via Games with Gold?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.