Spotify Family: Fem abonnemang för kostnaden av två

spotify-logo

Spotify kommer tillsammans med Telia att erbjuda ett speciellt familjeabonnemang där upp till fem personer kan vara med.

Spotify Family är ett kraftigt rabatterat abonnemang för upp till fem medlemmar där slutkostnaden stannar på endast 199 kronor – jämfört med 495 kronor som fem separata abonnemang skulle kosta.

Allt som krävs är att man är kund hos Telia och har antingen bredband via dem eller ett Komplett-abonnemang.

Det som gör Spotify Family extra spännande är att man inte är begränsad inom familjen. Ett kompisgäng kan exempelvis dela på kostnaden och således betala 40 kronor vardera för respektive premiumabonnemang – under hälften alltså om man köper sitt Spotify löst.

Telia kommer att vara först i hela världen om att kunna erbjuda Spotify Family, men förhoppningsvis kommer fler aktörer att kunna erbjuda samma möjligheter i framtiden.

Inte minst då befintliga konton kan få sina spellistor flyttade till det nya abonnemanget på ett riktigt snabbt och smidigt sätt.

Vad tycker ni – borde Spotify släppa sitt Family-abonnemang utanför Telia?

Nyhetskälla är IDG

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.