Playstation firar 20 år – ny Playstation 4 släpps

Playstation 4

Unik Playstation 4 till jubileum

Playstation fyller 20 år och Sony uppmärksammar detta med att lansera en specialvariant av senaste konsolen Playstation 4.

Istället för svart så går den nya varianten i originalfärger grå, både själva konsolen och den medföljande handkontrollen. Till båda följer även en Playstation-logotyp som även denna går i klassiska färger från originalkonsolen.

Endast 12 300 exemplar kommer att säljas och varje enskild enhet numreras för att markera dess plats i serien. Cirkapriset är 499 euro, alltså närmare 100 euro högre än för den vanliga modellen. För den summan får man både en Playstation Camera och ett stöd för vertikal placering som extra tillbehör.

Förbeställningarna öppnar i USA den 6 december och kort därefter i Europa.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.