The Hobbit: An Unexpected Journey finns nu på Netflix

netflix-logo-bw

Netflix har börjat visa The Hobbit: An Unexpected Journey och gör med det de många läsarna i England mycket glada. För det är den marknaden som får tillgång till filmen – och tyvärr ingen annan. Så innan ni slänger in på filmsajten och börjar söka så kan kort sägas att det inte är lönt. Den visas inte här.

Att The Hobbit: An Unexpected Journey faktiskt kommer till Netflix är en framgång för filmtjänsten då man lyckades ta den från konkurrenten Sky Movies. Inte sällan är det den andra filmtjänsten som brukar roffa åt sig premiärfilmerna före Netflix, men här verkar det som att vår favoritsajt lyckades.

Nästa film i Hobbit-serien, The Hobbit: The Desolation of Smaug, är att vänta på bio under december månad. Personligen finner jag boken betydligt bättre än filmen som nu visas, men visst finns ett stort underhållningsvärde även i Peter Jacksons filmatisering. Vad tyckte ni var bäst – filmen eller boken?

De svenska filmtitlarna är Hobbit: En Oväntad Resa och Hobbit: Smaugs Ödemark.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.